SZÜLETÉSNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK

Nyerj vissza 50.000 Ft-ot a MONDANO-val!

Vásárolj bármilyen típusú MONDANO burkolatot kínálatunkból bármekkora értékben,
vegyél részt játékunkban és nyerj vissza 50.000 Ft-ot!

A MONDANO Burkolatok országos üzlethálózata 5 éves fennállása alkalmából nyereményjátékot hirdet.

Májustól 5 hónapon keresztül havonta egy vásárló visszanyer 50.000 Ft-ot.

További születésnapi kedvezményeinket keresd a Mondano Franchise hálózat márkaboltjaiban, itt a weboldalon és a Facebook-on!

Vásárolj MONDANO burkolatot, válaszolj kérdésünkre és vegyél részt a nyereménysorsolásban!

Tovább a nyereményjátékhoz »

Hogyan nyerhetek?

1. Vásárolj 2019. május 1. és 2019. szeptember 30. között MONDANO terméket vagy ajándékkártyát, értéktől függetlenül, mivel a nyereményjátékban való részvételt nem kötöttük minimális vagy maximális összeghatárhoz. Üzleteinket az alábbi városokban találod meg:

 • Budapesten a IX. kerületben
 • Békéscsabán
 • Debrecenben
 • Nagykanizsán
 • Nyíregyházán
 • Pakson
 • Soltvadkerten
 • Sopronban
 • Szegeden
 • Veszprémben
 • Zalaegerszegen

Az üzletek címe, nyitvatartási ideje a http://mondano.hu/hu/markaboltok/ oldalon található.


2. Őrizd meg a vásárláskor kapott számlát, mert szükség lesz annak sorszámára és dátumára is. Csak az akció időtartama alatti vásárlásokról kiállított számlákat tudjuk elfogadni, korábbiakat és későbbieket nem. A számla sorszáma a vásárlás azonosítására szolgál. Nem baj, ha a számlán más termék is szerepel, a lényeg, hogy MONDANO termék is legyen rajta.

Kérjük, hogy a játékban regisztrálás után is őrizd meg a papírt, mert ha kisorsoltunk téged, ezzel tudod majd igazolni, hogy jogosult vagy a nyereményre.

Ha nem tudod, hol találod a számlán annak sorszámát, kérdezd meg üzleteink eladóit, akik készséggel segítenek.

3. Válaszolj helyesen a lenti kérdésre, három lehetőség közül kiválasztva azt, amelyik szerinted a helyes válasz. Ha bizonytalan vagy, oldalunkon böngészve biztosan megtalálod a megoldást.

4. Kérjük, add meg vezetékneved, keresztneved, e-mail és levelezési címed, hogy ha nyersz, ezeken a címeken el tudjunk érni a sorsolás után. Adataidat bizalmasan kezeljük és kizárólag a nyereményjátékkal kapcsolatos azonosításra szolgálnak.

5. Írd be a vásárlást igazoló számla sorszámát, amit a számlán látsz. Azért kell kétszer beírnod, hogy ezzel kizárjuk a véletlen elgépelés veszélyét.

6. Pipáld ki, ha elfogadtad a nyereményjáték szabályzatát. Ebben megtalálsz minden részletet a nyereményről, a sorsolás menetéről és az adataid kezeléséről.

7. Kattints a Jelentkezés elküldése gombra!

8. Ha elküldted, kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt a megadott e-mail címedre. Ha a Beérkező levelek mappában nem találod, nézd meg a Spam/Levélszemét mappában, hátha oda került. Ha a visszaigazolás 24 órán belül bármilyen okból nem érkezne meg, kérjük jelezd az info@mondano.hu e-mail címen.

Figyelj, mert minden hónap közepén sorsolunk!! A nyertesek nevét a sorsolás után itt és facebook-oldalunkon is közzétesszük, illetve ha nyertél, legkésőbb 2019. szeptember 30-án e-mailben és postai úton értesíteni fogunk, hogy mikor és hogyan juthatsz hozzá nyereményedhez.

A nyereményjáték pontos szabályzatát http://mondano.hu/hu/nysz2019/ oldalon olvashatod

Nyereményjáték regisztráció

A lenti mezők kitöltésével és a kérdésre adott helyes válasszal tudsz regisztrálni nyereményjátékunkban és részt venni a sorsoláson. Kérjük, minden adatot pontosan tölts ki és olyan adatokat írj be, amik megfelelnek a valóságnak. A jelentkezés elküldését követően a megadott e-mail címedre küldeni fogunk egy ellenőrző e-mailt. Ha nem találod a Beérkező levelek mappában, nézd meg, nem került-e a Spam/Levélszemét közé.

Játék:

Hányadik születésnapját ünnepli a Mondano Burkolatok?Adatok

Vezetéknév*:


Keresztnév*:


E-mail cím*:


E-mail cím ismét*:


Levelezési cím

Város*:


Utca, házszám*:


Irányítószám*:


Vásárlást igazoló számla sorszáma:

Ezt az üzletben, fizetéskor kapott számlán találod meg. Mivel márkaboltjaink számlái eltérő formátumúak lehetnek, ezért kérdezd meg a bolt munkatársát az üzletben vagy a http://mondano.hu/hu/markaboltok oldalon található elérhetőségeken.

Azért írd be ismét ugyanazt a sorszámot, mert ezzel próbáljuk kizárni a véletlen elgépelés veszélyét.

Sorszám*:


Sorszám ismét*:


Márkabolt*:


A két sorszám nem egyezik meg!

Hozzájárulok, hogy az oldal használata során általam közölt személyes adatok az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően felhasználásra kerüljenek.